SeppeFerrePonyBewrkt.jpg

in het voorjaar,

trekken we eropuit

Β 

 
 

Het leven zoals het is: de boerderij!

Het Warandehof is een negentiende-eeuwse vierkantshoeve in het glooiende landschap van het Pajottenland. Sinds 1997 laat de familie Scheys haar gasten kennismaken met het leven op de boerderij. 

op avontuur met de pony's 🐴 πŸšœ πŸ‡

Na een stevig ontbijt leert boer Tim jullie meedraaien op de hoeve. Eerst worden de eitjes bij onze kippen geraapt waarna we samen de konijntjes verzorgen. Eens al de kleine dieren verzorgd, maken de kinderen een tractor rit. Tot slot worden de pony('s) opgetuigd en kan het hele gezin een wandeling maken door de vele landweggetjes die het Pajotteland rijk is.

Wat gasten zeggen over hun verblijf..

Racen met de go-carts en plonzen in het zwembad

In de namiddag kunnen de kinderen verder ravotten op de hoeve met de go-carts en trampoline, in het speelbos(link) of de speelschuur(link). In de zomer (begin juni tot eind september) kan men gebruik maken van ons verwarmd zwembad. In de buurt vindt u ook het kasteel van Gaasbeek, Geuzestekerij De Cam, wandelingen, fietsroutes en ruiterroutes,...

walbroek1.jpg

ONtdek het pajottenland

oude-geuze-boon.jpg

geuze en lambiekBieren

De biersoorten Geuze en Lambiek worden uitsluitend gemaakt in het Pajottenland en zijn beschermde streekproducten, erkend door de Europese Unie. Ontdek hun complexe smaakpallet vergezeld door een lekkere, betaalbare maaltijd in Geuzestekerij De Cam, op zo’n 10 minuutjes van de vakantiewoning.

Kasteel_van_Gaasbeek_(1).jpg

Kasteek van gaasbeek

Op 19 minuutjes rijden van ons hotel ligt dit magnifieke kasteel uit de 13e eeuw. Maak een wandeling door haar 50 hectare wandelpark en bos. Binnenin kan u de rijke kunstcollectie (kostbaar meubilair, wandtapijten, schilderijen, beelden en edelsmeedwerk) bekijken. Elk jaar bezoeken zo'n 170.000 mensen deze waterburcht.

1025967_335124509978413_2966397214420328694_o.jpg

Wandel- en fietsroutes

Voor de wandelaars zijn er tal van landweggetjes en fietsers kunnen beroep doen op de vele fietsknooppunten. Fietsen kunnen ook bij ons gereserveerd worden. 


Ook in de buurt...

Screen Shot 2018-01-03 at 18.41.54.png

SMART ESCAPE ROOMS

Teamplay, spanning en plezier. Los het raadsel op om te ontsnappen uit de kamer. Een leuke beleving met vrienden en familie. Boek jullie escape room via volgende link: http://www.smartescaperooms.be/

Β 

Β 

Pairi_Daiza_logo.png

Pairi Daiza

Op zo'n 35 minuutjes rijden, net over de taalgrens, vind je deze unieke zoo bekend om zijn panda's. Bestel je tickets hier: https://webshoppairidaiza.recreatex.be/Exhibitions/Overview

't Goteringenhof

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met een modern melkvee bedrijf met zo'n 160 koeien. Dirk en Anita laten jullie graag kennis maken met het reilen en zeilen op een landbouwbedrijf. 

KIES UW VERBLIJF

Hotel (max. 26 personen) 

Vakantiewoning (max. 10 personen)

Hoeve afhuren (max. 36 personen) (2 nachten)

Kamers

Onze 7 kamers bevinden zich in 2 gerestaureerde vleugels van onze hoeve. Alle kamers zijn voorzien van alle comfort, badkamer en TV. In totaal kunnen er 36 personen slapen in onze hoeve. De vakantiewoning biedt plaats aan 10 personen en het hoevehotel aan 26 personen. Grote groepen kunnen er voor opteren om de hele hoeve af te huren (hotel + vakantiewoning voor 36 personen). 

Eten

In de buurt zijn er tal van betaalbare eetadresjes. Bij ons op de hoeve kan je 's middags broodjes bestellen of gebruik maken van de keuken. Er kan ook een koud buffet besteld worden voor het avondeten en bij goed weer kan er zelfs gebruik worden gemaakt van onze BBQ en onze lekkere BBQ-menu's. 

decam.jpg

Eten in de buurt

Dit zijn enkele van de eetgelegenheden die wij aanraden (klik op de naam voor meer info): 

broodje.jpg

Breugeliaans buffet of broodjes bestellen

Er kunnen voor de lunch broodjes besteld worden. Voor het avondeten kan men een koud buffet bestellen tegen een scherpe prijs. Wens je liever zelf eten te maken? Dat kan! Grote groepen kunnen gratis beschikken over onze hotelkeuken.

img_1631.jpg

BBQ bestellen bij goed weer

Jullie kunnen BBQ buffetten bestellen (ten laatste 2 dagen voor aanvang verblijf) om ze daarna gezellig te bakken op de gasBBQ op de hoeve. Gebruik van de gasBBQ is gratis en indien gewenst kunnen jullie ook zelf vlees aankopen. 

1025967_335124509978413_2966397214420328694_o.jpg

Vakantie woning 

Onze gloednieuwe vakantiewoning beschikt over 2 vierpersoonskamers en 1 tweepersoonskamer voor in totaal 10 personen. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer en televisie. In de vierpersoonskamers zijn er stapelbedden voor de kinderen. De vakantiewoning is volledig uitgerust om mindervaliden en personen met een functiebeperking te laten genieten van een weekendje weg. Er is ook een ruime woonkamer en volledig uitgeruste keuken. Verder is er wasmachine, droogmachine en een diepvriezer. 

069.jpg

zwemmen tijdens de zomer

Als je verblijft in de vakantiewoning, kan je gebruik maken van ons verwarmd zwembad (tijdens de maanden juni, juli, augustus en september, gedeeld met hotelgasten) 

DSC02684.JPG

Geniet van de hoeveactiviteiten

In de prijs voor de vakantiewoning zijn ook alle hoeve activiteiten inbegrepen: helpen op de hoeve, ponywandelingen en tractorritjes! 

DSC01634.JPG

uitgerust VOOR mindervaliden

De vakantiewoning is volledig uitgerust om mindervaliden te ontvangen: brede deuren, inloopdouche, volledig gelijkvloers zonder trappen. 

Prijzen

Wat is er inbegrepen?

 

Aanbod voor BEDRIJVEN

PRIJS OP MAAT 

Blijven uw arbeiders voor lange tijd bij ons? Dan zitten we graag met u samen om tot een interessante prijs te komen voor beide partijen. 

Ontbijt vanaf 5u

Wij zorgen ervoor dat uw werknemers op tijd op de werf of hun afspraak geraken. Er kan ook een lunchpakket klaargemaakt worden. 

Beveiligde parking 

Bedrijfswagens en ander materiaal kan je 's avonds met een gerust hart parkeren achteraan onze hoeve.