Seminarie met overnachting

Organiseer een succesvol seminarie op onze unieke locatie

Faciliteiten

Zij kwamen reeds genieten op onze locatie

teambuilding klanten warandehof

Hoe een succes maken van je seminarie?

Een exclusieve privé locatie voor jouw seminarie met overnachting. Dat is het Warandehof. Een seminarie in een groene omgeving inspireert tot rust en concentratie. Daarom is onze rustieke vierkantshoeve de ideale uitvalsbasis voor je bedrijf. Desondanks onze landelijke ligging zijn we goed te bereiken door onze ligging in de nabijheid van Brussel. We zijn makkelijk te bereiken via de E40 afrit Aalst.

Een seminarie met overnachting organiseren is geen sinecure. Zowel faciliteiten, extra diensten als ligging zijn belangrijk.  Waarom kiezen voor het Warandehof? Omdat wij je seminarie tot in de puntje voorbereiden en begeleiden. Van de ontvangst tot de catering. Een stijlvolle vergaderruimte met alle audiovisuele tools en zicht op natuur zorgt voor een productieve seminarie. Tevens is het domein volledig privé met grote tuin en voldoende parkeergelegenheid.

‘S avonds is het gezellig samenkomen met collega’s in de gezellige woonkamer. Ontspanning daarentegen vind je in de recreatieruimte of het binnenzwembad. Overnachten kunnen je collega’s in onze 10 slaapkamers, allen uitgerust met eigen badkamer. In onze vakantiewoning mag je het niveau van een hotel verwachten. De bedden in de 10 slaapkamers zijn gescheiden indien je met 2 of meer collega’s op dezelfde kamer wenst te verblijven.

Reserveren & prijsofferte

Om ons B2B aanbod zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen, voorzien we geen vaste tarieven.

Contacteer ons daarom voor een vrijblijvende prijsofferte:

Zit je nog met vragen? Contacteer Tim

foto-eigenaar-vakantiehuis

Contacteer ons

Kamerindeling