ONtdek het pajottenland

oude-geuze-boon.jpg

geuze en lambiekBieren

De biersoorten Geuze en Lambiek worden uitsluitend gemaakt in het Pajottenland en zijn beschermde streekproducten, erkend door de Europese Unie. Ontdek hun complexe smaakpallet vergezeld door een lekkere, betaalbare maaltijd in Geuzestekerij De Cam, op zo’n 10 minuutjes rijden van het Warandehof.

Kasteel_van_Gaasbeek_(1).jpg

Kasteek van gaasbeek

Op 19 minuutjes rijden van ons hotel ligt dit magnifieke kasteel uit de 13e eeuw. Maak een wandeling door haar 50 hectare wandelpark en bos. Binnenin kan u de rijke kunstcollectie (kostbaar meubilair, wandtapijten, schilderijen, beelden en edelsmeedwerk) bekijken. Elk jaar bezoeken zo'n 170.000 mensen deze waterburcht.

walbroeksmall.jpg

Wandel- en fietsroutes

Voor de wandelaars zijn er tal van landweggetjes en fietsers kunnen beroep doen op de vele fietsknooppunten. Fietsen kunnen ook bij ons gereserveerd worden. 


Ook in de buurt...

Pairi_Daiza_logo.png

Pairi Daiza

Op zo'n 35 minuutjes rijden, net over de taalgrens, vind je deze unieke zoo bekend om zijn panda's. Bestel je tickets hier: https://webshoppairidaiza.recreatex.be/Exhibitions/Overview

ft466-news_cafe.jpg

Bezoek het beste cafe ter wereld 

"In de Verzekering tegen de Grote Dorst" wordt momenteel beschouwd als het beste cafe ter wereld. Enkel open op zondag tussen 10u en 20u.

Screen Shot 2018-01-03 at 18.41.54.png

SMART ESCAPE ROOMS

Teamplay, spanning en plezier. Los het raadsel op om te ontsnappen uit de kamer. Een leuke beleving met vrienden en familie. Boek jullie escape room via volgende link: http://www.smartescaperooms.be/

 

 

't Goteringenhof

Kinderen en volwassenen kunnen kennismaken met een modern melkvee bedrijf met zo'n 160 koeien. Dirk en Anita laten jullie graag kennis maken met het reilen en zeilen op een landbouwbedrijf.