Het leven zoals het is: de boerderij!

Het Warandehof is een negentiende-eeuwse vierkantshoeve in het glooiende landschap van het Pajottenland. Sinds 1997 laat de familie Scheys haar gasten kennismaken met het leven op de boerderij. Dit zowel in een B&B als een vakantiewoning.

STARTEN MET EEN STEVIG ONTBIJT 🥐 💪

Geniet van koffiekoeken, brood, verschillende kazen en ander beleg, gekookte eitjes, fruit, lekkere koffie, thee en smeerpasta's. 

op avontuur met de pony's 🐴 🚜 🐇

Na een stevig ontbijt leert boer Tim jullie meedraaien op de hoeve. Eerst worden de eitjes bij onze kippen geraapt waarna we samen de konijntjes verzorgen. Eens al de kleine dieren verzorgd, maken de kinderen een tractor rit. Tot slot worden de pony('s) opgetuigd en kan het hele gezin een wandeling maken door de vele landweggetjes die het Pajotteland rijk is.

Racen met de go-carts en plonzen in het zwembad

In de namiddag kunnen de kinderen verder ravotten op de hoeve met de go-carts en trampoline, in het speelbos(link) of de speelschuur(link). In de zomer (begin juni tot eind september) kan men gebruik maken van ons verwarmd zwembad. In de buurt vindt u ook het kasteel van Gaasbeek, Geuzestekerij De Cam, wandelingen, fietsroutes en ruiterroutes,...

' S AVONDS TOT RUST KOMEN 🍻

Na een mooie dag op de boerderij kan men uitrusten op het terras, dat zicht bevindt op de koer van de vierkantshoeve. Er is ook een gerenoveerde schuur (onder de kamers) met bar, zithoek, speelhoek, biljart en tafels waar men de dag kan besluiten. 

Wat gasten zeggen over hun verblijf..