De mooiste wandel- en fietslocaties van het Pajottenland (met video)

Krijg alvast wat inspiratie voor je volgende vakantie. Er zijn tal van mooie wandel- en fietslocaties in onze streek. Veel daarvan liggen op een steenworp van Vakantiehuis Warandehof. We hebben alvast de wandel en fiets knooppunten vermeld zodat je je eigen routes kan uitstippelen. Ook de MTB routes zijn vermeld.

Wie zijn wij?

Het Warandehof is een luxe vakantiehuis met zwembad gelegen in België, meer bepaald in de regio Pajottenland, ten zuidwesten van Brussel. Zoals je zal zien in de video is het een streek met een glooiende landschap middenin het groen.

Troeven voor Nederlanders

We bieden niet enkel een topaccommodatie aan, we hebben ook 1 groot voordeel voor Nederlands gasten: de reistijd! We liggen namelijk een pak noordelijker dan de grote vakantiehuizen in de Ardennen. Zo zit je makkelijk 2 uur minder lang in de auto zowel heen als terug!

Breng je hond(en) maar mee!

Viervoeters zijn meer dan welkom. Je mag tot vier huisdieren meenemen naar ons vakantiehuis. Ook het feit dat de tuin en het domein zeer ruim en omheind zijn, is een pluspunt voor huisdieren. Per huisdier vragen we €35 met betrekking tot extra schoonmaakkosten.

Slaapkamer voor mensen met een beperking

We beschikken over een slaap- en badkamer die volledig uitgerust is voor mensen met een beperking ook mee te laten genieten van ons fantastisch vakantiehuis.

Ben je opzoek naar een vakantiehuis voor een grote groep van meer dan 20 personen, dan zit je bij ons aan het goede adres. We helpen je graag met het plannen van activiteiten tijdens je verblijf. Neem gerust rechtstreeks contact op met de eigenaar van het huis: Tim Scheys op 0477 63 61 67.

Oké, genoeg over ons, nu laten we je genieten van de video!

Kamerindeling